سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ثبت ۱۳ هزار تخلف در قاچاق دارو و تجهیزات پزشکی

رئیس اداره نظارت و بازرسی اداره کل تجهیزات پزشکی، از تشدید اقدامات نظارتی برای جلوگیری از قاچاق تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 20
کد خبر: ۲۶۰۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد رشیدی، با عنوان این مطلب که سامانه‌های هوشمند و همکاری با پلتفرم‌های آنلاین در اولویت اقدامات این اداره کل قرار دارند، گفت: نظارت بر عرضه کالاهای سلامت‌محور در فضای مجازی و پلتفرم‌های آنلاین به‌شدت افزایش یافته است.

 

وی افزود: در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۳ هزار تخلف در زمینه تجهیزات و داروهای غیرمجاز شناسایی و ثبت شده است.

 

رشیدی ادامه داد: برخی پلتفرم‌های آنلاین تخلفات متعددی داشته‌اند و سازمان غذا و دارو به این پلتفرم‌ها هشدار داده که در صورت عدم رفع تخلفات، دسترسی آنها محدود یا مسدود خواهد شد.

 

رئیس اداره نظارت و بازرسی بر استفاده از سامانه‌های رهگیری تأکید کرد و گفت: این سامانه‌ها برای شناسایی کالاهای مجاز و جلوگیری از عرضه محصولات قاچاق نقش کلیدی دارند. هدف ما این است که مردم بتوانند از اصالت تجهیزات پزشکی و دندان‌پزشکی اطمینان حاصل کنند و از خرید کالاهای غیرمجاز جلوگیری شود.

 

رشیدی همچنین به اجرای ضمانت‌های قانونی اشاره کرد و اظهار داشت: برای مقابله با قاچاق، قوانین محکمی وجود دارد که در صورت تخلف شامل جریمه، تعلیق مجوز، و حتی تعطیلی واحدهای تجاری خواهد شد.

 

وی تأکید کرد: هماهنگی بین نهادهای دولتی و قضائی از دیگر راهبردهای مهم سازمان در این زمینه است.

 

رشیدی بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مردم تأکید کرد و گفت: خریداران باید تجهیزات پزشکی و دندان‌پزشکی را فقط از مراکز معتبر تهیه کرده و از طریق سامانه‌های رسمی از اصالت کالا اطمینان یابند. این امر در حفظ سلامت عمومی جامعه نقش بسزایی دارد.

 

با ایجاد و توسعه سامانه انبار مجازی، تمامی تجهیزات و ملزومات پزشکی به‌صورت شفاف از ابتدا تا انتهای زنجیره تأمین و توزیع قابل رصد و پایش خواهد بود. در این سامانه، اسناد خرید و فروش شرکت‌ها و موجودی انبار آنها با قابلیت تأیید و رد شدن توسط گیرندگان کالا قابل دسترسی خواهد بود.

 

این زنجیره تا حد سری ساخت کالا و با اتصال به سامانه‌های قیمت‌گذاری قابلیت رصد و نظارت هوشمند سامانه‌ای را فراهم می‌کند. همچنین با دسترسی این سامانه‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی و با تفویض کامل نظارتی به آنها، هر گونه خروج کالا از زنجیره، وضعیت انبار شرکت‌ها و گران‌فروشی‌ها قابل احصا و برخورد خواهد بود.

 

تأکید می‌شود تمامی تجهیزات و ملزومات پزشکی و همچنین شرکت‌های تأمین‌کننده و توزیع‌کننده با اصالت و دارای تأییدیه در سایت www.imed.ir برای عموم مردم و ذی نفعان قابل دسترسی بوده و تمام کالاهای تأمین شده با ارز ترجیحی دارای قیمت‌گذاری در همین سایت می‌باشند. از سوی دیگر، تمامی تجهیزات و ملزومات پزشکی با اجبار شناسه‌گذاری اصالت از سنوات گذشته دارای این شناسه هستند که می‌بایست توسط مصرف‌کننده استعلام شود و از اصالت آن اطمینان حاصل گردد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار